Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

Duguláselhárítás

A dugulások minden háztartásban előbb utóbb bekövetkeznek. Az igazán makacs dugulásokat pedig hagyományos (otthoni) módszerekkel szinte lehetetlen megoldani. De ne essen kétségbe, mert számíthat ránk. Duguláselhárítás a legmodernebb gépekkel Tiszaújvárosban és vonzáskörzetében.

Szolgáltatásaink:
  • Beltéri lefolyórendszerek tisztítása és időszakos karbantartása
  • Kültéri csatornahálózatok tisztítása és időszakos karbantartása
  • Mechanikus, vákumos, hidraulikus csőtisztítás, falbontás vagy feltárás nélkül 32-200 mm csőátmérőig
  • Esővíz elvezető rendszerek duguláselhárítása
  • Fertőtlenítés és szagtalanítás a duguláselhárítás után

Duguláselhárítás Tiszaújvárosban és vonzáskörzetében – Nyékládháza, Emőd, Mezőcsát, Polgár, Görbeháza, Hajdúnánás, Miskolc,Girincs, Hejőbába, Hejőkürt, Kesznyéten, Köröm, Nagycsécs, Nemesbikk, Oszlár, Sajóörös, Sajószöged, Tiszagyulaháza, Tiszapalkonya, Újtikos

Ha már eldugult a vezeték, akkor kár halogatni a megoldást, mert napok-hetek elteltével a probléma csak egyre nagyobb lesz, így a dugulás elhárítása is költségigényesebb lehet! Ne kínlódjon feleslegesen lefolyórendszere tisztításával, hívjon minket. Mi megoldjuk problémáját!

Betonfelületek tisztítása

Betonfelületek tisztítása

Síremlékek tisztítása: A sírkövekre évtizedek alatt rárakódott moha és por jelentősen beszennyezi a síremlékeket. A sírkövek tisztítását környezetkímélő módon, vegyszermentesen végezzük. Tiszta vízzel, egy magasnyomású berendezés használatával történik az eljárás. Ez a fajta tisztítási mód gyors, hatékony és a csiszolásos technikával ellentétben nem jár hulladékkal, porral és nem bontja meg a felületet.

Járdák, lépcsők tisztítása

Lakatos munkák

Lakatos munkák

Előtetők, rácsok, kapuk, kerítések, munkapadok, szerszámszekrények gyártása.